Over Bank Vooruit

Een groep enthousiaste vrienden die met passie kwalitatief en interactief kindertheater maakt. We streven ernaar de opbrengsten van onze voorstelling te schenken aan een lokaal goed doel. Hiervoor werken we samen met gaststeden en gastgemeenten.

Noor... de durver Sanne Spruyt Woont in Lille Leerkracht lager onderwijs Mama van Jesse Theater en musical Theatergroep Het Vierde Oor en De Blockendoos Oud-lid bij Tejaterbende Oeps! “Het doet er niet toe of je op de top of aan de voet van de berg staat, als je maar gelukkig bent op de plek waar je je bevindt”

Victor... de slimme Bart Lambrechts Woont in Lier Leerkracht secundair onderwijs Papa in wording Oud-lid bij Tejaterbende Oeps! “Heb de ander lief zoals jezelf.”

Sam ... de wispelturige Kirsten Goossens Woont in Hulshout Leerkracht secundair onderwijs Regie in Heilig-Hartcollege Heist-op-den-Berg “Leef”

Arthur... de stoere Stijn Peeters Woont in Antwerpen Leerkracht lager onderwijs Musicals bij De Blockendoos “Relativeer en bekijk alles van de positieve kant.”

Lena... het meisje met de handtas Carolien Van Dael Woont in Olen Leerkracht kleuteronderwijs Leerkracht in opleiding godsdienst Oud-lid bij Tejaterbende Oeps! Lid bij Theatergroep Het Vierde Oor “Enkel wie echt van zichzelf houdt, kan oprecht goed voor anderen zorgen.”

Stijn... de regisseur Stijn Neefs Woont in Hulshout Leerkracht secundair onderwijs Student biologie VUB Regie in Heilig-Hartcollege in Heist-op-den-Berg “Opgeven kan morgen ook nog..”

Toon... de pianist Toon De Ceulaer Woont in Etterbeek Software consultant Pianobegeleiding bij "De Toverlantaarn" en "Is Wit Wit?" van de stedelijke academie voor muziek en woord Herentals “Look for the bare necessities”