Vorselaar steunt

Luierboxproject

Met het luierboxproject ondersteunt het Huis van het Kind gezinnen met pasgeboren kinderen, die het financieel moeilijk hebben.

Meer info over Huis van het Kind

Wil je dit goed doel ondersteunen? Kom op zaterdag 21 december 2019 naar onze familievoorstelling in Vorselaar!

Westerlo steunt

Broederlijk Delen

Broederlijk Delen werkt samen met zo’n 130 lokale organisaties in Afrika, Latijns-Amerika en Israël en Palestina. Samen met hen strijden ze succesvol tegen armoede en ongelijkheid. Ze focussen daarbij op drie thema’s: recht op voedsel, duurzaam beheer van natuurlijke rijkdommen, en inspraak en vrede.

Meer info over Broederlijk Delen

Wil je dit goed doel ondersteunen? Kom op zondag 22 december 2019 naar onze familievoorstelling in Westerlo!

Ranst steunt

Colombia Solidariteit

In de zomer van 2020 trekt een groep enthousiaste jongeren naar Villarrica in Colombia. Daar werd in 2017, na 52 jaar conflict een vredesakkoord gesloten. Om een herhaling van de geschiedenis te vermijden, moet er vrede gezaaid worden. Dat doen deze jongeren door 3 solidariteitsprojecten: een bouwproject (opwaardering van bestaand rusthuis), een schoolproject (Engelse les geven en leerkrachten ondersteunen) en een jeugdproject (lokale jeugdwerkers ondersteunen).

Meer info over Colombia Solidariteit

Wil je dit goed doel ondersteunen? Kom op maandag 23 december 2019 naar onze familievoorstelling in Ranst!

Turnhout steunt

Feestvarken

Elk kind verjaart. Elk kind moet zijn verjaardag ook kunnen vieren. Daarom zet FEESTVARKEN vzw zich in om verjaardagspakketten samen te stellen voor kinderen waarbij dit niet evident is. Via OCMW’s bezorgen ze hen een verjaardagscadeau, een pakket om uit te delen in de klas en alle nodige attributen om thuis een verjaardagsfeestje te kunnen organiseren.

Meer info over FEESTVARKEN

Wil je dit goed doel ondersteunen? Kom op vrijdag 27 december 2019 naar onze familievoorstelling in Turnhout!

Herentals steunt

Olivia Fonds

Het Olivia Fonds slaat een brug tussen vernieuwend kankeronderzoek en patiënten, met extra aandacht voor zieke kinderen. Het fonds ondersteunt wetenschappers die zich verdiepen in behandelingen tegen kanker waar weinig commerciële belangstelling voor bestaat, maar die voor patiënten - en vooral kinderen - een groot verschil kunnen betekenen. Het Olivia Hendrickx Fonds ontstond als eerbetoon aan Olivia, die in april 2000 op bijna driejarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een hersenstamtumor.

Meer info over het Olivia Fonds

Wil je dit goed doel ondersteunen? Kom op zaterdag 28 december 2019 naar onze familievoorstelling in Herentals!

Olen steunt

Welzijnsschakels

Elke mens verdient respect en heeft basisrechten in onze samenleving. Dat is de visie van de vrijwilligers van Welzijnsschakels. Daarom biedt Welzijnsschakels kansen aan mensen die uitsluiting ervaren door armoede of afkomst. Dit gebeurt terwijl mensen elkaar ontmoeten in de eigen buurt. De Olense Welzijnsschakel werkt nauw samen met het OCMW van Olen om een zo groot mogelijke impact te hebben op de doelgroep.

Meer info over Welzijnsschakels

Wil je dit goed doel ondersteunen? Kom op maandag 30 december 2019 naar onze familievoorstelling in Olen!